Dansen op zaterdag in Het Wapen van Assendelft

Het Wapen van Assendelft is het nieuwe jaar swingend begonnen. Op 2 januari vond er een bruisend en goed bezocht Nieuwjaarsbal plaats met muziek van onze huisband De IJmondplayers. Het publiek was feestelijk gekleed en mede dankzij het door Het Wapen aangeboden welkomstdrankje werd het een heerlijke dansavond.

Helemaal nieuw was deze dansavond natuurlijk niet, want in de afgelopen 15 jaar heeft er elke laatste zondag van de maand zo’n avond plaatsgevonden met muziek van gezelligheidsband Foxtrot. Op 27 december sloten zij het jaar 2015 af met een geslaagd optreden, wat meteen hun laatste optreden was op de zondagavond. Want zoals u wellicht al heeft gehoord, gaat Het Wapen in 2016 verder met de dansavonden onder muzikale begeleiding van de IJmondplayers, maar dan op de tweede zaterdagavond van de maand. De enige uitzondering hierop is 19 maart i.p.v. 12 maart.

Het publiek dat op deze avond komt bestaat uit een energieke club mensen van 40+ die zich swingend over de dansvloer bewegen op de Tango, de Engelse wals, de Wals maar die ook houden van Rock & Roll, Line Dancing en Salsa. Want als de band niet speelt, dan worden er ook andere dansnummers gedraaid. En dat alles gewoon in Assendelft, in een mooie, centraal gelegen locatie met uitstekende parkeergelegenheid. Voor wie er een echt avondje uit van wil maken, is er bovendien de gelegenheid om in het naastgelegen restaurant Boss Sushi & Grill te dineren.

Kortom, voor wie er van dansen houdt is er iedere tweede zaterdag van de maand veel te beleven in Het Wapen van Assendelft. De data voor 2016 zijn 13 februari, 19 maart, 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september, 8 oktober, 12 november en 10 december. De dansavonden zijn voor paren en voor alleenstaanden dus neem mee wie u wilt, van buurman of -vrouw tot danspartner, en kom samen of alleen heerlijk dansen in Het Wapen van Assendelft! En houdt u van de muziek uit de jaren zestig? Kom dan op 23 januari a.s. naar onze Back to the Sixties avond! Meer informatie hierover vindt u in onze agenda.