Route

Het Wapen van Assendelft

Dorpsstraat 533
1566 BL Assendelft
Tel : 075 – 6871491


Vanaf de A7 of A10 de A8 afrijden. Aan het einde linksaf richting rotonde. Deze neemt u 1 kwart en u gaat rechtsaf bij de stoplichten. Na 50 m vindt u ons aan uw linker hand.

Onze zalen

zalen_colHet Wapen van Assendelft beschikt over diverse zalen, die geschikt zijn voor cursussen, vergaderingen, bruiloften, partijen en vele andere gelegenheden. Het maakt niet uit hoe groot het gezelschap is, Het Wapen van Assendelft heeft altijd een goed passende locatie voor uw feest, vergadering, presentatie,cursus of workshop. Voor informatie over zalen, max. aantal personen, beschikbaarheid en andere mogelijkheden bij Het Wapen van Assendelft kunt u altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon.

De grote zaal 
Dit is het paradepaardje van Het Wapen van Assendelft. Deze zaal is uitgerust met een toneel (inclusief kleedruimte onder het toneel). Deze zaal is geschikt voor partijen tot 400 personen.

Wintertuin
Deze zaal is modern ingericht met een mooie bar en een schitterende tegelvloer waarop gedanst kan worden.  Deze zaal is geschikt voor partijen tot 120 personen.

Plaza & De Mul
De Plaza & de Mul is een gezellige gecombineerde ruimte voor een drankje aan de bar en een biljartcentrum

zalen_col