De Grote Zaal

grotezaal2

De Grote Zaal is het paradepaardje van Het Wapen van Assendelft. De zaal is zeer geschikt voor grote groepen en evenementen. Met gemak kunnen hier 400 mensen gebruik van maken. Natuurlijk is de zaal uitgerust met de modernste technieken zoals licht, podium, beamers, airco etc. Er zijn twee bars aanwezig, een kleine intieme bar en een grote bar om in de vraag naar drankjes te kunnen voorzien.

Voor de artiesten is er onder het podium ruimte om zich om te kleden en in alle rust voor te bereiden op het optreden. Door de bouw van de grote zaal heeft deze een warme akoestiek en een huiselijke uitstraling.

Mocht de groep wat kleiner zijn maar te groot voor bijvoorbeeld de Wintertuin dan kan de zaal eenvoudig verkleind en aangepast worden passend bij het gezelschap zonder dat mensen zich verloren voelen in een te grote ruimte.
De Grote Zaal kan snel en professioneel worden aangepast aan uw wensen voor wat betreft inrichting en uitstraling. Een winters landschap, geen probleem, een disco met licht en geluid, geen probleem. Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw volgende evenement, we helpen graag om van uw feest een topper te maken.

grotezaal